Berdi’s certificaten en kwaliteit

Als dienstverlener in de openbare ruimte, ‘groen en grijs’ zoals wij dat noemen, vindt Berdi (Flevoland) het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen voor het milieu. Nog voordat de termen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en People, Planet, Profit bestonden, hielden wij ons al bezig met duurzaam en milieuvriendelijk werken. Wij vinden het belangrijk om onze footprint te verkleinen en hebben daarom continu aandacht voor innovaties en duurzame investeringen. 

 

Berdi heeft aandacht voor duurzaamheid

  • Verantwoordelijkheid nemen voor milieu
  • Footprint verkleinen door innovaties en duurzame investeringen
  • CO2 Prestatieladder niveau 5
  • Veel aandacht voor People, Planet, Profit
  • Zonne-energie, bio-energie, HVO-brandstof
  • Duurzaamheidsambities.

 

CO₂-uitstoot verminderen

Met de CO2 Prestatieladder laten wij zien wat onze CO₂-uitstoot is en hoe wij die proberen te verlagen. Door onze leveranciers en opdrachtgevers bewust te maken van hun CO₂-uitstoot, hebben wij CO2 Prestatieladder niveau 5 behaald. Met zonnepanelen, bio-energie uit de verbranding van houtsnippers en door het gebruik van HVO-brandstof zijn wij continu bezig om duurzaam, milieuvriendelijk en circulair te werken.

Hieronder kunt u de diverse certificaten, footprint-berekeningen, energiebeoordelingen en management actieplannen vinden van Berdi BV en Berdi Sport & Groen.

Op de website van SKAO vind je onze bedrijfspagina: Klik hier!
CO2 Prestatieladder deelnemers Berdi BV >>
CO2 Prestatieladder deelnemers Berdi Sport en Groen >>


Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

 

Documenten CO2 Prestatieladder

info@berdi.nl
0527-653363

contact