"De veelzijdigheid van Berdi is enorm. Ze helpen ons met van alles, van onderhoud van onze tuin tot sneeuwruimen in de winter."

Ons bedrijf

Over Berdi kunnen we u van alles vertellen. Om het overzichtelijk te houden, hebben we de informatie over Berdi verdeeld over verschillende pagina’s. Algemene informatie over Berdi, zoals de geschiedenis en onze ontwikkeling kunt u vinden op de pagina Over Berdi.

Het milieu gaat ons aan het hart. Daarom investeren wij continu in duurzame en energiezuinige oplossingen. Op de pagina Innovatie staan voorbeelden van deze investeringen. Ons complete machinepark kunt u vinden op de pagina Materieel. Wij doen ons best om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Op de pagina Certificering en kwaliteit kunt u er meer over lezen.

Verder is er regelmatig plaats voor nieuwe Berdi-medewerkers, zowel voor werknemers als stagiairs. Berdi is erkend leerbedrijf. Op de pagina Vacature staat meer informatie over de actuele vacatures.

Berdi vertelt u graag meer

Over Berdi
Innovatie
Materieel
Certificering en kwaliteit
Vacature


Berdi in het kort

Kortgezegd is Berdi een allround groenvoorzieningsbedrijf. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, gemeenten en sportorganisaties in Noord- en Midden-Nederland. Wij zijn een middelgroot bedrijf met een platte organisatiestructuur. De lijntjes zijn dus kort. Een direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers vinden wij heel belangrijk. Hierdoor kunnen we uitstekend grote en complexe werken uitvoeren, maar we zijn ook niet te groot om kleine opdrachten te verzorgen. Ons motto is: geen wollige taal, maar de handen uit de mouwen. Heeft u interesse in een gesprek met Berdi of wilt u ons bijvoorbeeld uitnodigen voor een offerte of aanbesteding? Neem dan contact met ons op. We leren uw organisatie graag kennen!

info@berdi.nl
0527-653363

contact