Vacature Voorman M/V

Is organiseren en samenwerken met andere mensen jouw kracht? Werk je graag buiten en houd je van groen? Bij Berdi hebben we dan een leuke baan als voorman voor je. Berdi is gevestigd in Nagele (Flevoland). Wij zijn een allround groenvoorzieningsbedrijf.  Bedrijven, gemeenten en sportorganisaties zijn onze opdrachtgevers. Wij zijn actief in aanleg, onderhoud en renovatie van openbaar groen, bedrijfsterreinen en sportvelden. Ook verzorgen wij grondwerk, cultuurtechniek en stadsreiniging. Ons werkgebied is Flevoland, Friesland, Overijssel, Gelderland en het noordelijk deel van de Randstad. Wij beschikken over diverse certificaten, zoals ISO 9001 en 26000, VCA** en Groenkeur.

 

Inhoud van de functie van voorman

Berdi is gegroeid in aantal projecten en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe voorman/voorvrouw in de groene buitenruimte. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Je bent medeverantwoordelijk voor de aanleg, reconstructie en het onderhoud van groenvoorzieningen, bomen en sportaccommodaties.
 • Jij onderhoudt contacten met onderaannemers en leveranciers.
 • Je organiseert mensen, materieel en materiaal zo efficiënt en effectief mogelijk.
 • Jij zorgt voor een correcte uitvoering van de aan jouw toegewezen projecten en/of deelprojecten binnen de vastgestelde planning en begroting en zorgt dat de uitvoerder de benodigde projectinformatie krijgt.
 • Je geeft leiding aan een enthousiast en gemotiveerd team met gespecialiseerde medewerkers en bent zelf ook actief in de uitvoering.
 • Je zorgt dat de werkzaamheden op een juiste manier worden uitgevoerd door de betrokken medewerkers en onderaannemers.
 • Je let erop dat de werkzaamheden volgens de juiste (veiligheids-)voorschriften en eisen worden uitgevoerd.
 • Als het nodig is, stuur je bij of treed je corrigerend op.
 • Je rapporteert over onveilige handelingen, situaties en incidenten op het gebied van gezondheid, milieu en veiligheid.
 • Je controleert of het te gebruiken materieel en materiaal in een goede staat is.
 • Je zorgt ervoor dat iedereen de werkplek netjes en op orde houdt.
   

Functie-eisen

Voor de baan van voorman vragen wij een afgeronde groenopleiding op minimaal mbo-niveau en/of ervaring in een soortgelijke functie. Verder ben je in het bezit van een VCA-certificaat en rijbewijs B(E). Rijbewijs CE is een pre. Bij Berdi verwachten wij een flexibele en klantgerichte houding en verantwoordelijkheidsgevoel van je. Wij bieden je een functie vol afwisseling en zelfstandigheid bij een dynamisch bedrijf met enthousiaste collega’s. Voor jouw arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO-LEO.

 

Solliciteer! We leren jou graag kennen

Heb je interesse in de functie van voorman? Reageer dan op deze vacature en stuur je motivatiebrief en CV naar info@berdi.nl ter attentie van Dirk Bernhard! Wil je eerst meer weten over Berdi, kijk dan op de pagina Over Berdi.

 

 

info@berdi.nl
0527-653363

contact