Gladheidsbestrijding en sneeuwruimen op Urk

In de winterperiode is er kans op sneeuw en gladheid. Als ondernemer wilt u dat uw medewerkers en klanten uw bedrijf goed kunnen bereiken. Berdi uit Noordoostpolder verzorgt gladheidsbestrijding op Urk en omstreken. We hebben een eigen zoutvoorraad waardoor we snel kunnen schakelen. Ons bedrijf is gevestigd in Nagele, dichtbij Urk. We kunnen dus in korte tijd op Urk zijn om uw bedrijfsterrein, parkeerplaats, toegangsweg of fietspad weer toegankelijk te maken. Bel ons op het moment dat er sprake is van gladheid of kies voor het Berdi Ontzorgabonnement. U heeft dan geen omkijken naar het weer. Wij houden voor u in de gaten of er gladheidsbestrijding nodig is en komen dan in actie. Wij kunnen zelfs rekening houden met de werktijden van uw bedrijf. Dat noemen we bij Berdi ontzorgen! 

 

Met Berdi sneeuw en gladheid bestrijden op Urk

Gladheid en sneeuw de baas

Behalve gladheid kan sneeuw ook knap lastig zijn. Gelukkig heeft Berdi een goed uitgerust machinepark voor het schuiven van sneeuw. In korte tijd zijn wegen, paden en terreinen weer goed bereikbaar. Naast sneeuwschuiven en gladheid bestrijden bij bedrijven op Urk en in de Noordoostpolder werken we ook voor particulieren. Wanneer uw eigen erf of toegangsweg op Urk is ondergesneeuwd, maakt Berdi het weer toegankelijk.

Naast gladheidsbestrijding en het ruimen van sneeuw heeft Berdi diverse diensten die ook interessant kunnen zijn voor uw bedrijf. We kunnen bijvoorbeeld het onkruid op de verharding aanpakken, bestrating reinigen of het groen rondom uw bedrijf onderhouden. Berdi is dus het hele jaar inzetbaar om uw terrein netjes en verzorgd te houden. Neem gerust contact op voor meer informatie.

info@berdi.nl
0527-653363

contact