Gladheidsbestrijding / sneeuwruimen

Gladde wegen, glibberige parkeerplaatsen, sneeuw dat bewegen moeilijk maakt: in de winter kan het weer soms een flinke spelbreker zijn en voor onveilige situaties zorgen. Gelukkig is Berdi uit Nagele (Flevoland) er dan. Wij kunnen voor gemeenten en bedrijven in Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en het noorden van de Randstad de gladheid bestrijden en/of de sneeuw ruimen. Met ons machinepark voor gladheidsbestrijding en sneeuwruimen en onze eigen zoutvoorraad kunnen wij snel schakelen. Voor gemeenten kunnen wij de gladheidsbestrijding per seizoen verzorgen. Bedrijven kunnen ons bellen op het moment dat ze ons nodig hebben of ze kunnen gebruikmaken van het Berdi Ontzorgabonnement. Bij dat abonnement houden wij in de gaten of het gaat vriezen en wij strooien voordat het glad wordt, zodat de bestrating niet meer kan bevriezen. U heeft er geen omkijken naar! We kunnen zelfs rekening houden met de werktijden van uw bedrijf.

 

Berdi maakt gladde terreinen weer veilig

  • Gladheidsbestrijding en sneeuwruimen
  • Eigen machinepark en zoutvoorraad
  • Voor gemeenten en bedrijven
  • Afspraken samenvoegen in Berdi Ontzorgabonnement
  • Rekening houden met werktijden bedrijf of organisatie
  • Ook mogelijk: reinigen bestrating, onkruidbeheersing op verharding

 

Sneeuwruimen in Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en Randstad

Behalve ijs kan sneeuw ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Berdi heeft meerdere machines met sneeuwschuif die wegen, fietspaden en bedrijfsterreinen sneeuwvrij kunnen maken. Wij ruimen zowel sneeuw voor overheden als bedrijven en particulieren. Ons werkgebied is Flevoland, Friesland, Groningen en Overijssel en dankzij onze nevenvestiging bij Amsterdam kunnen wij ook het noorden van de Randstad bedienen. Neem gerust contact met ons op als er sneeuw is gevallen. Of informeer al vóór de winter wat wij bij sneeuw en gladheid voor u kunnen betekenen. Goed om te weten: bij sneeuwval gaan we eerst aan de slag voor overheden en opdrachtgevers met een abonnement. Overige locaties ruimen wij op volgorde van binnenkomst van de verzoeken.

Naast gladheidsbestrijding kan Berdi ook in andere delen van het jaar openbare en bedrijfsterreinen reinigen. U kunt denken aan vegen, maar ook aan onkruidbeheersing op verharding. En wist u dat we ook openbaar en bedrijfsgroen kunnen onderhouden? Berdi helpt u graag bij het onderhoud van uw ‘groen en grijs’. Neem gerust contact op voor meer informatie.

info@berdi.nl
0527-653363

contact