Over Berdi

Geen wollige taal, maar de handen uit de mouwen. Zo kunnen we ons allround groenvoorzieningsbedrijf het best omschrijven. We zijn gevestigd in Nagele (Noordoostpolder, Flevoland) en hebben een tweede locatie in Watergang (omgeving Amsterdam, Noord-Holland). Sinds 1992 houden wij ons bezig met de aanleg en het onderhoud van ‘groen’ en ‘grijs’. Berdi is opgericht door Dirk Bernhard en later is broer Rienk ook in het bedrijf gekomen. We zijn dus een familiebedrijf en dat stralen we uit. We hebben een gezellig en gemotiveerd team en zijn betrokken bij elkaar. We zijn tevens Aequor leerbedrijf. Onze opdrachtgevers variëren van bedrijven tot gemeenten tot sportorganisaties in Noord- en Midden-Nederland. Berdi is een middelgroot bedrijf. We hebben gekozen voor een platte organisatiestructuur, omdat we vinden dat we het als team moeten doen. Ook in het contact met onze opdrachtgevers komt dat tot uiting. We denken graag mee en houden van direct en persoonlijk contact. We zetten ons er samen voor in om er letterlijk en figuurlijk wat moois van te maken. 

Berdi houdt van de natuur. Wij werken daarom zoveel mogelijk duurzaam en energiezuinig. We investeren continu in innovaties en doen ons best om onze footprint te verkleinen. Berdi is VCA**-, Groenkeur- en ISO 26000-gecertificeerd en op de CO2 Prestatieladder hebben we trede 5 behaald. 

 

Berdi is allround in groenvoorziening

  • Sinds 1992 gevestigd in Nagele (Noordoostpolder), ook locatie in Watergang
  • Aanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen, openbare ruimte en sportvelden
  • Voor bedrijven, gemeenten en sportorganisaties
  • Werkgebied: Noord- en Midden-Nederland
  • Korte lijnen en persoonlijk contact
  • Certificaat VCA**, Groenkeur en ISO 26000, CO2 Prestatieladder niveau 5
  • Inzicht voor gemeenten via werkapp Locatienu
  • Ook mogelijk: Berdi Ontzorgabonnement

 

Meedenken en ontzorgen

In de praktijk hebben we ons inmiddels bewezen. Naast kleinere opdrachten zijn we prima in staat om ook grote en complexe orders uit te voeren. Voor gemeenten werken we bijvoorbeeld met de werkapp Locatienu, die hen inzicht geeft in de actuele voortgang én locatie van de Berdi-medewerkers bij het betreffende project. De gemeente kan zelfs rechtstreeks contact opnemen met de chauffeurs. Over korte lijnen gesproken!

Voor bedrijven en sportorganisaties hebben wij het Berdi Ontzorgabonnement in het leven geroepen. In dit abonnement spreken we af welke diensten een organisatie wil afnemen en bepalen we samen de frequentie. Berdi houdt eventuele groeipieken in de gaten, waardoor een organisatie er geen omkijken naar heeft. Het is ontzorgen ten top! Goed om te weten: Berdi heeft een uitgebreid machinepark dat zoveel mogelijk elektrisch en circulair werkt. Voor de gladheidsbestrijding hebben wij een eigen zoutvoorraad, zodat we snel kunnen inspelen op de actuele situatie. Ons werkgebied beslaat globaal de provincies Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en het noordelijk deel van de Randstad. Bent u benieuwd naar de mensen achter Berdi? Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek. We leren u graag kennen!

 

info@berdi.nl
0527-653363

contact