Renovatie en aanleg voor sportvelden in topconditie

In sport speelt prestatie een grote rol. De velden moeten daarom in topconditie zijn. Berdi is expert in aanleg en renovatie van sportgrasvelden in o.a. Flevoland, Friesland, Overijssel, Gelderland en de Noordelijke Randstad. De sportvelden die Berdi bij buitensportaccommodaties aanlegt zijn stabiel en vlak, zoals je van een sportveld mag verwachten. Door de juiste ondergrond zijn ‘onze’ velden goed bespeelbaar onder alle weersomstandigheden. Twijfelt u of renovatie of nieuw aanleggen de beste optie is? Wij kijken graag met u mee wat voor uw situatie zowel financieel als praktisch de beste optie is. Uiteraard voert Berdi de renovatie of aanleg met plezier voor u uit! 

 

Werkzaamheden bij renovatie en aanleg

  • advies, nulmeting, bodemanalyse en aanlegplan  
  • frezen
  • drainage leggen
  • egaliseren
  • verschralen
  • cultuurtechnische menging  
  • bemesten voorraadbemesting en startbemesting aanbrengen
  • zaaien

Robot voor lijnen trekken

Als het veld is aangelegd of gerenoveerd, kan een robotbelijner zorgen voor strakke lijnen op het speelveld, zodat uw vereniging het lijnen trekken daarna eenvoudig zelf kan bijhouden. Een nieuw sportveld krijgt van ons nazorg, dat wil zeggen dat Berdi bemesting, eventueel beluchting en de eerste maaibeurten verzorgt. Wij kunnen zelfs de hele inrichting verzorgen, zoals hekwerk, leunbuizen, doelen en de groenvoorziening rondom het sportcomplex. Bevalt de samenwerking met Berdi zo goed, dan kunt u ons ook inzetten voor het onderhoud van uw sportvelden, zodat uw buitensportaccommodatie in topconditie blijft!

Afbeelding

Robotmaaien met Berdi 

Wist u dat robotmaaien voor een dichtere grasmat zorgt dan regulier maaien en ook nog eens duurzamer is? Berdi onderhoudt diverse sportgrasvelden met robotmaaiers. Doordat deze velden vaker worden gemaaid, ontstaat een dichtere grasmat met minder grasresten. Bovendien geeft robotmaaien minder verdichting en insporing, doordat de maaier licht van gewicht is. We kunnen het maaien volledig afstemmen op de speel- en trainingsschema’s van de sporters. Informeer gerust wat robotmaaien kan betekenen voor uw sportaccommodatie.

 

Neem contact op

info@berdi.nl
0527-653363

contact