Vacature medewerker groenvoorziening M/V

Ben jij graag buiten bezig en vind je het prachtig om de omgeving netjes te maken? Bij Berdi in Nagele (Flevoland) zijn we op zoek naar een medewerker groenvoorziening. Wie weet, is dit precies de baan die jij zoekt. We vertellen je eerst wat meer over Berdi, zodat je ons een beetje kunt leren kennen.

Berdi is een bedrijf in groenvoorziening. Wij zorgen voor de aanleg, het onderhoud en renovatie van bedrijfsterreinen, sportvelden en openbaar groen. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, sportverenigingen en gemeenten. We werken vooral in Flevoland, Friesland, Overijssel, Gelderland en het noordelijke deel van de Randstad. We hechten veel waarde aan kwaliteit en werken zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Om dit naar opdrachtgevers te kunnen laten zien, worden we jaarlijks gekeurd door diverse instanties. Wij hebben de volgende certificaten: VCA**, ISO 9001 en 26000, Groenkeur, CO2 Prestatieladder trede 5.

 

Inhoud van de functie van medewerker groenvoorziening

Doordat onze projecten zijn uitgebreid, zoeken we een medewerker groenvoorziening. In dit werk ga je het volgende doen:

  • Met o.a. onze BOB-machine onkruid bestrijden op verharding
  • Bosmaaien
  • Machinaal hagen knippen
  • Machinaal bladruimen / vegen
  • Andere taken om het groen en de verharding netjes te maken

 

Functie-eisen

Voor de baan van medewerker groenvoorziening zoeken we iemand die een afgeronde groenopleiding op mbo-niveau heeft gedaan. Mocht je die opleiding niet hebben, maar je hebt wel de juiste werkervaring, solliciteer dan ook. Verder heb je een VCA-certificaat en rijbewijs B. Bij Berdi werken we graag met mensen die flexibel inzetbaar zijn, een klantgerichte houding hebben en zich verantwoordelijk voelen voor hun werk. Als medewerker groenvoorziening krijg je een afwisselende baan, waarin we ook wat zelfstandigheid van je verwachten. Berdi is een dynamisch bedrijf met een enthousiast team collega’s. Berdi is aangesloten bij brancheorganisatie Cumela. Wij volgen de branche-cao, de cao-LEO.

 

Leuke baan? Solliciteer bij Berdi

Lijkt medewerker groenvoorziening echt wat voor jou? Stuur dan een e-mail naar info@berdi.nl en laat ons weten waarom jij graag bij ons wilt werken. Je kunt je sollicitatie richten aan Dirk Bernhard. Wil je eerst meer lezen over Berdi kijk dan op de pagina Over Berdi. Hier kun je meer lezen over de BOB-machine.

 

 

info@berdi.nl
0527-653363

contact