Vacature machinist / trekkerchauffeur Nagele M/V

Lijkt het je leuk om de parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen en andere openbare ruimtes onkruidvrij te houden of te vegen? Dan komen we graag met je in contact. Bij Berdi, vanuit onze locatie in Nagele zoeken we namelijk een machinist voor onze borstelmachine en onze BOB-onkruidverwijderaar. We stellen ons even aan je voor. Berdi is gevestigd in Nagele (Noordoostpolder, Flevoland). We verzorgen de groene gebieden bij bedrijven, gemeenten en sportverenigingen. Ook houden we verharding schoon en onkruidvrij. We werken in de provincies Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en het noordelijke deel van de Randstad. Berdi werkt met de natuur en daarom vinden wij duurzaam en milieuvriendelijk werken heel belangrijk. Jaarlijks laten wij ons bedrijf door diverse instanties certificeren. 

 

Inhoud van de functie van machinist

Doordat het aantal projecten van Berdi is uitgebreid, zijn we op zoek naar een machinist. Als machinist worden dit jouw taken:

  • Besturen van borstelmachines of onze BOB-onkruidverwijderaars
  • Onkruid verwijderen op verharding, zoals straten, pleinen en parkeerplaatsen
  • Onkruid verwijderen op straatmeubilair, zoals bankjes en kunstobjecten
  • Vegen van bedrijfsterreinen, straten en pleinen

 

Functie-eisen

Van onze nieuwe collega verwachten we dat je een afgeronde groenopleiding op mbo-niveau hebt gedaan. Als je geen afgeronde mbo-opleiding hebt, maar je hebt eerder wel gewerkt als machinist vinden we dat ook goed. Verder willen we graag dat je een VCA-certificaat hebt en rijbewijs B(E) of CE. We vinden het prettig als je flexibel inzetbaar bent, een klantvriendelijke houding hebt en je verantwoordelijk voelt voor je werk. De functie van machinist is afwisselend. Ook heb je een bepaalde mate van zelfstandigheid. Berdi is een levendig bedrijf met een leuk team collega’s. We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Cumela en hanteren daarom de cao-LEO.

 

Solliciteer naar deze baan

Denk je dat jij goed past in de baan van machinist bij Berdi? Dan leren we jou graag kennen! Stuur een e-mail met jouw motivatie en werkervaring naar info@berdi.nl. Je kunt je mail richten aan Dirk Bernhard. Als je het leuk vindt om meer te weten te komen over Berdi kun je kijken op de pagina Over Berdi. Meer informatie over de BOB-onkruidverwijderaar vind je hier.

 

info@berdi.nl
0527-653363

contact