Integraal onderhoud openbare ruimte

Een goed onderhouden wijk is prettig om in te wonen. Als gemeente heeft u daarin een belangrijke verantwoordelijkheid. Berdi deelt die verantwoordelijkheid graag met u. Wij zijn van veel gemeenten in het noorden van de Randstad, Flevoland, Friesland, Groningen en Overijssel de partner die het onderhoud van de openbare ruimte verzorgt. Wij kunnen bijvoorbeeld grasmaaien en gevallen blad vegen. Ook het snoeien of kappen van bomen en heesters en zelfs het maaien van riet en ruigte en berm- en slootonderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Bij Berdi werken we op een duurzame manier en we kijken continu hoe we milieuvriendelijker of zelfs circulair ons werk kunnen doen. Op de pagina innovatie vertellen we u er graag meer over. We zijn in het bezit van het certificaat CO2 Prestatieladder trede 5. Daarnaast zijn wij VCA**-, Groenkeur- en ISO 26000- en 9001-gecertificeerd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Met plezier sturen we u een offerte of doen mee aan een aanbesteding.

 

Berdi werkt duurzaam in Randstad, Flevoland, Friesland, Groningen en Overijssel

  • Integraal onderhoud van de openbare ruimte
  • Maaien, wieden, snoeien, vellen, bestrating reinigen, berm- en slootonderhoud
  • Certificaten: CO2 Prestatieladder trede 5, ISO 26000 en 9001, VCA** en Groenkeur
  • Werkapp Locatienu geeft realtime inzicht in onderhoud
  • Ook mogelijk: onkruidbeheersing op verharding, gladheidsbestrijding

 

Realtime inzicht met werkapp Locatienu

Naast integraal onderhoud van het groen in de openbare ruimte heeft Berdi gespecialiseerde methoden om het ‘grijs’ te onderhouden, bijvoorbeeld met onkruidbeheersing op verharding. Onze smalle elektrische heetwatermachines kunnen op vrijwel elke plaats komen om het onkruid te bestrijden. Verder bieden we Event cleaning, waarbij wij het terrein schoonvegen na een activiteit, bijvoorbeeld een markt. Ook bij eenmalige ‘events’ kan Berdi de reiniging verzorgen. Voor het winterseizoen zetten wij eigen strooimachines en sneeuwruimers in voor gladheidsbestrijding. We maken gebruik van onze eigen zoutvoorraad. Doordat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen we snel schakelen. 

Voor veel gemeenten werken we met Locatienu. Daarmee kunnen wij efficiënt plannen én heeft u realtime inzicht in het onderhoud. U ziet waar onze gespecialiseerde medewerkers in uw gemeente aan het werk zijn en u kunt zelfs rechtstreeks contact met hen opnemen. 

info@berdi.nl
0527-653363

contact