Berm- en slootonderhoud

Wacht niet tot grassen de berm hebben overwoekerd of tot een sloot helemaal is dichtgegroeid. Of u nu een bedrijf hebt of werkzaam bent bij de gemeente, Berdi helpt u graag bij het verzorgen van berm- en slootonderhoud in Noord- en Midden-Nederland. Met ons eigen machinepark met maaikorven en klepelmaaiers verzorgen wij het onderhoud van bermen, taluds, sloten en andere watergangen, efficiënt en goed. Wij zorgen dat de waterbodem van sloten en kanalen dankzij maaikorven vrij wordt van begroeiing, drijf- en zinkvuil en weer moeiteloos kan doorstromen. We houden daarbij rekening met de schouwdata van waterschappen en ontzorgen u daardoor volledig. Door het maaien van bermen en taluds vergroten we de verkeersveiligheid en ziet alles er weer strak en verzorgd uit. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Verzorgde bermen en sloten in Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en Randstad

  • Bermen en sloten onderhouden voor bedrijven en overheden
  • Eigen machinepark met maaikorven en klepelmaaiers
  • Voor bermen, taluds, sloten, watergangen
  • Rekening houden met schouwdata van waterschappen
  • Berdi Ontzorgabonnement voor regelmatig berm- en slootonderhoud
  • Eventueel afvoeren van maaisel voor compost of bodemverbeteraar
  • Ook mogelijk: gladheidsbestrijding, onkruidbeheersing op verharding

 

Berdi Ontzorgabonnement

Wist u dat u bij Berdi gebruik kunt maken van het Berdi Ontzorgabonnement? Met dit abonnement kunt u aangeven van welke diensten u wilt gebruikmaken en in welke frequentie. Bij groeipieken kunnen we de frequentie tussentijds aanpassen. Naast berm- en slootonderhoud kunnen we ook andere diensten in het abonnement opnemen, zoals gladheidsbestrijding en onkruidbeheersing op verharding. We houden zelf bij wanneer het tijd is om deze diensten uit te voeren. Daar heeft u geen omkijken meer naar!

Bij berm- en slootonderhoud gaan we met u in overleg over het maaisel. Maaisel is een prima basis voor compost en door het uit de berm te verwijderen verschralen we de bodem, die daardoor de kans krijgt om nieuwe vegetatie te ontwikkelen. Maaisel uit sloten is zeer vruchtbaar en kan prima dienstdoen als bodemverbeteraar. Wij denken graag mee hoe wij uw ‘afval’ een tweede leven kunnen geven. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

info@berdi.nl
0527-653363

contact