Onderhoud heesters en bomen in bedrijfstuinen

Heesters en bomen in uw bedrijfstuin hebben onderhoud nodig. Berdi kan dit onderhoud voor u verzorgen. Ons werkgebied beslaat Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en het noordelijk deel van de Randstad. Wij kunnen de struiken en bomen een snoeibeurt geven en bekijken de veiligheid van bomen. Wij zagen bijvoorbeeld gescheurde takken af en vellen onveilige bomen. Ook kunnen wij hagen knippen en overhangend groen verwijderen. Daarnaast beoordelen wij de bodem waarin de bomen en heesters staan: hoe is het gesteld met het bodemleven? Heeft de bodem bemesting of bewatering nodig? Zit er genoeg lucht in de bodem? Wanneer het nodig is, verbeteren wij de vruchtbaarheid van de bodem met compost, bocashi of organische mest.

Berdi vindt het belangrijk om duurzaam en milieubewust te werken. Wij gebruiken daarom voornamelijk elektrisch materieel dat we opladen met de zonne-energie die we zelf opwekken. Ook investeren we continu in innovaties, CO₂-reductie en het reduceren van geluid. Goed om te weten: wij zijn ISO 26000- en 9001-gecertificeerd, hebben Groenkeur, VCA** en beschikken over het certificaat CO2 Prestatieladder niveau 5.

 

Berdi geeft plantgarantie

  • Onderhoud van bomen en heesters: snoeien, knippen, zagen, kappen, vellen
  • Bodemgesteldheid controleren en optimaliseren
  • Plantgarantie bij planten van nieuwe bomen en struiken
  • Continu investeren in innovaties, geluidsreductie en CO₂-verlaging
  • Veel elektrisch materieel op eigen zonne-energie
  • ISO 26000- en 9001-gecertificeerd, CO2 Prestatieladder trede 5, Groenkeur, VCA**

 

Planten in Friesland, Groningen, Flevoland, Overijssel en noorden van Randstad

Soms is een boom of struik aan vervanging toe. Of wellicht wilt u in uw bedrijfstuin bomen of heesters laten planten. Berdi doet dit graag voor u en geeft u bovendien plantgarantie. Voordat wij een boom of struik in de grond zetten, bekijken we de plek en beoordelen of de bodem moet worden verbeterd. Bemesting of bewatering kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om de vitaliteit van het groen te vergroten. Ook kan er juist lucht in de bodem nodig zijn. Wij geven de bodem wat het nodig heeft. Voor u is het goed om te weten dat Berdi garantie geeft op elke boom of struik die wij planten. Mocht er binnen een jaar een exemplaar doodgaan, dan planten wij kosteloos een nieuwe boom of heester. Wist u dat u met het Berdi Ontzorgabonnement het jaarlijkse onderhoud met ons kunt afspreken? Neem gerust contact op voor meer informatie.

info@berdi.nl
0527-653363

contact