Groenaanleg

Berdi is dagelijks bezig met groen. Naast het onderhoud van bedrijfstuinen en de openbare ruimte zijn wij ook goed in de aanleg ervan. Ook voor uw gemeente of bedrijf in Noord- en Midden-Nederland kunnen wij de aanleg van groen vanaf het ontwerp tot de uitvoering verzorgen. We gaan daarbij altijd grondig te werk. We kijken bijvoorbeeld goed naar de bodemgesteldheid en verbeteren die eventueel met organische mest, compost of bocashi. Het is belangrijk dat er genoeg bodemleven is, want daar gedijen de planten, heesters en bomen goed op. Berdi heeft een eigen machinepark om ook het grondwerk voor uw organisatie uit te voeren. U kunt daarbij denken aan het graven van een vijver of een sleuf om elektrische bekabeling door te voeren of aan het ophogen van een terrein. 

 

Berdi zorgt voor een groene omgeving

  • Groenaanleg van ontwerp tot uitvoering
  • Bodemgesteldheid inventariseren en eventueel verbeteren
  • Grondwerk met eigen machinepark
  • Lostrekken, egaliseren, infiltreren, draineren, eggen, profileren, verdichten 
  • Plantgarantie op bomen, heesters, planten en gazons
  • Meer kleur in openbare ruimte met bollen onder graszode
  • Ook mogelijk: integraal onderhoud openbare ruimte

 

Ook in Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en Randstad plantgarantie

Voordat we aan het planten en zaaien kunnen beginnen, kan Berdi diverse grondwerkzaamheden uitvoeren, zoals lostrekken, frezen, egaliseren, infiltreren, draineren, eggen, profileren en verdichten. Daarna planten we bomen en heesters op een mooie plek en vullen die aan met andere planten. Tot slot zaaien we het gras in. We zorgen ook voor gietranden, boomroosters, infiltratiedrains en andere belangrijke plantaccessoires. Goed om te weten: Berdi biedt plantgarantie. In het eerste jaar na de groenaanleg verzorgen wij het onderhoud. We maaien, snoeien en bemesten, zorgen voor een goede bewatering en voor genoeg lucht in de bodem. We doen er alles aan om groen een vruchtbare start te geven. Mocht een boom, plant of gazon het niet redden, dan kunt u gebruikmaken van onze plantgarantie. Wij zorgen dan voor een nieuw exemplaar of een nieuw gazon.

Voor een kleurrijk voorjaar kunnen wij bollen onder de graszode planten. Sneeuwklokjes, blauwe druifjes en narcissen lenen zich hier uitstekend voor. In het voorjaar kunnen wij ook perkplanten planten. Wilt u meer informatie over groenaanleg door Berdi of wilt u ons uitnodigen voor een offerte of aanbesteding, neem dan gerust contact met ons op. Ons werkgebied bestaat globaal uit Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en het noordelijk deel van de Randstad.

info@berdi.nl
0527-653363

contact