Berdi zet u buitenspel bij onderhoud sportvelden 

Met Berdi staat u buitenspel, want wij ontzorgen u volledig bij het onderhoud van natuursportvelden. Een natuurgrasveld heeft meer nodig dan alleen het maaien van het gras. Door een veld regelmatig te beluchten en te bemesten, ontstaat een dichtere grasmat en krijgt onkruid minder kans. Dat geeft niet alleen een mooier beeld, maar speelt ook fijner dan een veld met onkruid. Bij een verdichte bodem is beluchten, zoals vertidrainen of schudfrezen, zinvol. Om de grasmat stroever en stabieler te maken, kunnen we het veld bezanden. En voor een betere bespeelbaarheid kan het opzuigen van maaisel een goed idee zijn. Door viltresten te verwijderen, kan gras beter uitstoelen en krijgt het meer lucht en ruimte. Verder ontstaat tijdens het sporten vaak speelschade. Die kunnen we handmatig herstellen. Een goede grasmat is dus vakwerk en daarin blinkt Berdi uit. Bovendien onderschrijven wij de Green Deal Sport. Dat betekent dat wij gaan voor 100% chemievrij beheer.

 

Onderhoudswerkzaamheden door Berdi

 • onderhoudsadvies
 • maaien, kooimaaien en robotmaaien
 • verticuteren  
 • snijden
 • doorzaaien/inzaaien  
 • bezanden/dressen
 • bemesten      
 • vertidrainen
 • schudfrezen    
 • fieldtopmaken
 • recycledressen
 • onderhoud aan de overige ‘buitenruimte’ van uw sportpark, zoals snoeien en kappen bomen en heesters, berm- en slootonderhoud

Specialistisch onderhoud sportvelden Noord- en Midden-Nederland

Groot onderhoud is onze sport
De zomerstop is een praktische periode om kale plekken in te zaaien, maar wij kiezen ervoor om meerdere keren per jaar door te zaaien, want wij gaan voor een gesloten grasmat. Dankzij onze maatregelen voor groot onderhoud, zoals recycledressen of beluchten, kan het veld een boost krijgen voor het nieuwe seizoen. Bij het onderhoud en het groot onderhoud van een sportgrasveld is het belangrijk dat de juiste werkzaamheden worden uitgevoerd op het juiste moment en met het juiste materieel. Gelukkig is dát onze sport. U kunt het onderhoud dus volledig overlaten aan de specialisten van Berdi. Daar heeft u geen omkijken meer naar! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Gladheidsbestrijding / sneeuwruimen

Gladde wegen, glibberige parkeerplaatsen, sneeuw dat bewegen moeilijk maakt: in de winter kan het weer soms een flinke spelbreker zijn en voor onveilige situaties zorgen. Gelukkig is Berdi uit Nagele (Flevoland) er dan. Wij kunnen voor gemeenten en bedrijven in Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en het noorden van de Randstad de gladheid bestrijden en/of de sneeuw ruimen. Met ons machinepark voor gladheidsbestrijding en sneeuwruimen en onze eigen zoutvoorraad kunnen wij snel schakelen. Voor gemeenten kunnen wij de gladheidsbestrijding per seizoen verzorgen. Bedrijven kunnen ons bellen op het moment dat ze ons nodig hebben of ze kunnen gebruikmaken van het Berdi Ontzorgabonnement. Bij dat abonnement houden wij in de gaten of het gaat vriezen en wij strooien voordat het glad wordt, zodat de bestrating niet meer kan bevriezen. U heeft er geen omkijken naar! We kunnen zelfs rekening houden met de werktijden van uw bedrijf.

 

Berdi maakt gladde terreinen weer veilig

 • Gladheidsbestrijding en sneeuwruimen
 • Eigen machinepark en zoutvoorraad
 • Voor gemeenten en bedrijven
 • Afspraken samenvoegen in Berdi Ontzorgabonnement
 • Rekening houden met werktijden bedrijf of organisatie
 • Ook mogelijk: reinigen bestrating, onkruidbeheersing op verharding

 

Sneeuwruimen in Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en Randstad

Behalve ijs kan sneeuw ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Berdi heeft meerdere machines met sneeuwschuif die wegen, fietspaden en bedrijfsterreinen sneeuwvrij kunnen maken. Wij ruimen zowel sneeuw voor overheden als bedrijven en particulieren. Ons werkgebied is Flevoland, Friesland, Groningen en Overijssel en dankzij onze nevenvestiging bij Amsterdam kunnen wij ook het noorden van de Randstad bedienen. Neem gerust contact met ons op als er sneeuw is gevallen. Of informeer al vóór de winter wat wij bij sneeuw en gladheid voor u kunnen betekenen. Goed om te weten: bij sneeuwval gaan we eerst aan de slag voor overheden en opdrachtgevers met een abonnement. Overige locaties ruimen wij op volgorde van binnenkomst van de verzoeken.

Naast gladheidsbestrijding kan Berdi ook in andere delen van het jaar openbare en bedrijfsterreinen reinigen. U kunt denken aan vegen, maar ook aan onkruidbeheersing op verharding. En wist u dat we ook openbaar en bedrijfsgroen kunnen onderhouden? Berdi helpt u graag bij het onderhoud van uw ‘groen en grijs’. Neem gerust contact op voor meer informatie.

info@berdi.nl
0527-653363

contact