Berdi Ontzorgabonnement

Als ondernemer bent u de hele dag in touw. Wanneer u naar een afspraak of naar huis rijdt, kan het u soms ineens opvallen dat uw bedrijfsterrein wel een opknapbeurt kan gebruiken. Dan is het hoog tijd om Berdi te bellen! We kunnen uw bedrijfsterrein weer opfrissen, bijvoorbeeld met een veegbeurt, door het gras te maaien, onkruid te wieden en bomen en heesters te snoeien of te kappen. Om uw bedrijfsterrein er altijd representatief uit te laten zien, biedt Berdi u het Berdi Ontzorgabonnement. Daarin spreken we met elkaar af welke diensten u bij ons wilt afnemen en Berdi zorgt dat die volgens een afgesproken frequentie worden uitgevoerd. U hoeft ons niet meer te bellen om iets op te knappen, want Berdi houdt de frequentie in de gaten en ontzorgt u dus volledig.

 

Berdi zorgt voor een net bedrijfsterrein in Noord- en Midden-Nederland

 

Ook onkruid verwijderen en gladheidsbestrijding

Het Berdi Ontzorgabonnement kunt u zo uitgebreid maken als u wilt. U kunt er bijvoorbeeld ook onkruidbeheersing op verharding in opnemen. Daarbij bestrijden we het onkruid op de parkeerplaatsen en paden van uw terrein. We doen dit met de BOB-methode, waarbij heet kalkvrij water onkruid efficiënt en effectief verdelgt. We kunnen de BOB-methode zelfs toepassen tussen geparkeerde auto’s zonder dat banden smelten of er sprake is van brandgevaar. 

U kunt het Berdi Ontzorgabonnement ook uitbreiden met gladheidsbestrijding. Daarbij houden wij in de gaten of het gaat vriezen en strooien op tijd, zodat uw bedrijfsterrein altijd goed bereikbaar is. We kunnen ook sneeuwruimen. In beide gevallen kunnen we rekening houden met de werktijden van uw bedrijf. Het Berdi Ontzorgabonnement zorgt ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent, terwijl wij zorgen voor een mooie uitstraling van uw bedrijfsterrein. Wilt u meer weten? Neem contact op en we vertellen er graag meer over. Globaal genomen verzorgen we bedrijfsterreinen in Flevoland, Friesland, Groningen, Overijssel en het noordelijk deel van de Randstad. 

 

Direct naar contact

info@berdi.nl
0527-653363

contact