Samenwerking Gemeente Urk

De gemeente Urk is al lange tijd een trouwe klant van Berdi.

We spraken met Leo Brussé, verantwoordelijke voor beleid en beheer groenvoorzieningen bij de gemeente Urk, over hun succesvolle samenwerking met Berdi.

 

Korte lijnen

Leo: “Wij vinden het prettig om met korte lijnen te werken. De mensen van Berdi zijn praktisch ingesteld, hebben een no-nonsense mentaliteit. Bij Berdi is afspraak ook echt afspraak. Ze durven kritisch te zijn en geven het eerlijk aan als iets niet mogelijk is of beter op een andere manier kan worden uitgevoerd.”

 

Van groenaanleg tot de renovatie van sportvelden

De gemeente Urk schakelt Berdi in voor een breed scala aan werkzaamheden. Leo vertelt: “We werken met Berdi voor diverse taken, van renovatie van sportvelden tot grote projecten zoals het aanleggen van groenvoorzieningen in de Oranjewijk.

 

Leo vervolgt “Binnenkort starten ze met veld 2 van SV Urk. Bij eerdere veld renovaties, hebben we zeer goede ervaringen opgedaan. Wat erg prettig is, is dat Berdi ook de afstemming met andere aannemers op zich neemt en zo samenwerkt aan een goed resultaat.”

 

Het voordeel van Berdi

Leo waardeert vooral de expertise en de manier van communiceren van Berdi. “Berdi is een fijne firma, ze zijn specialisten in hun vakgebied. Het contact verloopt altijd prettig en afspraak is afspraak.”

info@berdi.nl
0527-653363

contact