Veilig en duurzaam verwijderen van bomen

Bomen verwijderen, lijkt misschien simpel – gewoon een zaag pakken en beginnen, toch? Maar in werkelijkheid komt er veel meer kijken bij het veilig en duurzaam verwijderen van bomen, dan de meeste mensen denken. Onze specialist Dirk neemt je mee in onze werkwijze.

Veiligheid

Veiligheid is onze absolute prioriteit. We nemen verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden veilig verlopen: We schakelen verkeersregelaars in en zorgen voor de juiste wegafzettingen. Als er bewoners in de buurt zijn, gaan we een stapje verder en zorgen we voor heldere communicatie.

 

Duurzaamheid & circulariteit

Bij Berdi zijn we groen specialisten en gaan voor een groene aanpak. Daarom investeren we continu in duurzaamheid en werken we zo circulair mogelijk. Wat we weghalen proberen we zoveel mogelijk te hergebruiken. Snoeiafval wordt bijvoorbeeld omgezet in houtsnippers en verwijderde bomen vinden een tweede leven als haardhout.

Het is belangrijk dat het aantal bomen op peil blijft. Bomen die gekapt worden moeten vervangen worden door nieuwe bomen te herplanten. Voor elke boom die we verwijderen, planten we er dan ook graag twee (nieuwe) of zelfs meer terug. Voor de geplante bomen geven we een plantgarantie, dit betekent dat als een boom het niet red, wij een nieuw exemplaar planten.

 

24/7 stand-by voor stormschade

Vooral tijdens heftige stormen kunnen bomen omwaaien of grote takken op de weg of op het erf terechtkomen. Zo kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan die snel opgelost moeten worden. En dat is het moment waar wij te hulp schieten. Met al ons materiaal in eigen beheer, kunnen we snel ter plaatse zijn om bomen, takken en ander gevaarlijk materiaal te verwijderen. Onze specialisten staan 24/7 stand-by om onveilige situaties weer veilig te maken.

 

Volledige service:

Geen wollige taal, maar de handen uit de mouwen. Wij stropen de mouwen op en nemen graag de hele klus uit handen. Van het verwijderen van de boom tot het inzaaien of egaliseren van de grond. Wij hebben een ruime ervaring in het veilig en duurzaam verwijderen van bomen. Dit doen we voor bedrijven en gemeenten in Noord- en Midden- Nederland.

Heb jij bomen die verwijdert moeten worden? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@berdi.nl.

info@berdi.nl
0527-653363

contact