Even voorstellen: Rients Schaap

Vandaag stellen we graag Rients Schaap aan je voor, een van de gezichten achter Berdi.

Bij Berdi krijgen we de kans om dagelijks aan prachtige en gevarieerde projecten te werken. We streven naar nauwe samenwerking en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Samen zetten we ons in om er letterlijk en figuurlijk iets moois van te maken.

 

Hallo, ik ben Rients Schaap. Ik werk al zo'n 8 jaar met veel plezier bij Berdi en ben woonachtig in Emmeloord. Binnen Berdi vervul ik de rol van medewerker groenvoorziening, waar ik me dagelijks inzet voor diverse projecten.

 

Welke werkzaamheden voer je uit?

Mijn werkzaamheden bij Berdi zijn heel divers, variërend van het planten van bomen tot het aanleggen van nieuwe wijken gedurende de wintermaanden. In de lente en zomer vind je me op de grasmaaier, bezig met schoffelen, speelschadeherstel en bij het aanleggen van sportvelden. In de zomerstop van de vereningen gaan we bezig met de renovatie van sportvelden. In de herfst zijn we voornamelijk bezig bladruimen en snoeiwerkzaamheden.

Wat vind je het leukst aan je werk?

Het leukste vind ik  de afwisseling die mijn werk biedt en het gevoel dat je iets tastbaars neerzet waar je trots op kunt zijn. Een project waar ik bijvoorbeeld trots op ben, is de herinrichting van de oude vuilstort op Urk (Park Hooiland), waar we prairietuinen hebben gecreëerd en bomen, bloemen en gras hebben geplant.

Wat wil je zeggen tegen (toekomstige) collega’s?

Berdi is een flexibele en fijne werkgever, ze denken ook actief mee in je persoonlijke ontwikkeling. Het werk kan soms aanpoten zijn, dus het is belangrijk dat je een doorzetter bent. Soms is het pittig, maar een mooi eindresultaat maakt dat helemaal goed.

info@berdi.nl
0527-653363

contact